Submenu

Boekstart: voorlezen & knutselen in Oud-Beijerland

Iris van Veen 18-11-2020 27 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-12-2020 om 10:30

Einde

04-12-2020 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In december organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum! Het thema is 'Sinterklaas'.

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit o.a het prentenboek 'Rikki helpt Sinterklaas' van Guido van Genechten. We lezen voor met het kamishibai vertelkastje. Na het voorlezen gaan we samen knutselen.
Het is op vrijdagochtend 4 december in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en het begint om 10.30 uur. Meedoen kost € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder.

       

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

I.v.m. met het coronaprotocol is vooraf aanmelden verplicht. Je kunt je hier aanmelden. Voor meer info over deze activiteit kun je contact opnemen met Xenia de Graaf (Xdegraaf@debhw.nl).

Cookie-instellingen