Submenu

Opruimen in het gezin

Iris van Veen 18-10-2021 64 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-10-2021 om 19:30

Einde

28-10-2021 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Jong geleerd oud gedaan. Dat geldt zeker voor opruimen. Juist voor kinderen is het belangrijk om te leren hoe dat moet. Voor ouders die niet in de rommel willen zitten en de kinderen ook een fris opgeruimde toekomst gunnen, heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een workshop “Opruimen in het gezin”.

Opruimen is moeilijk genoeg. En niemand wil tussen het rondslingerende speelgoed van kinderen zitten. Daarom is het belangrijk om het als vast onderdeel van de dag samen met de kinderen op te pakken. Tijdens deze workshop, die plaatsvindt in de Bibliotheek in Mijnsheerenland, krijg je tips van twee ervaren organizers uit de Hoeksche Waard hoe je dat het beste doet.

Diana Monteny van De Bezem door je leven en Maria Remmers van Gelukkig Opgeruimd geven samen deze interactieve workshop over opruimen met kinderen. Aan de orde komen vragen als: Hoe pak je dat aan? Waar begin je? De workshop is boordevol tips om zelf praktisch aan de slag te gaan. En natuurlijk is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Beide opruimcoaches vertellen tijdens deze workshop in het Dorpshart alles over opruimen en de kunst doorgeven aan de kinderen.

Kosten: € 4,25 (plusabonnement), € 5,00 (basisabonnement), € 5,75 (niet-leden)

Aanmelden

Let op: als je nog geen inloggegevens van de Bibliotheek hebt, word je gevraagd om eenmalig een bezoekersaccount aan te maken. Dit account kun je de volgende keer weer gebruiken om een kaartje te kopen. Inloggen of aanmaken van een account is nodig, omdat wij je gegevens nodig hebben voor het verstrekken van toegangskaartjes voor de activiteit.

Lukt het niet? Bel dan een van onze medewerkers van een bibliotheekvestiging die op dit moment geopend is. Is er geen vestiging open of krijg je geen gehoor? Bel dan de DigiHulplijn op 0800-1508. Dit gratis telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.

Cookie-instellingen