Submenu

LOL- trainingen zelfredzaamheid voor jongeren van circa 16 tot 23 jaar

Ornella Bianco 02-12-2021 34 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-12-2021 om 10:30

Einde

02-12-2021 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Veel jongeren met ggz-problematiek staan lang op de wachtlijst van de jeugd-ggz voordat zij behandeld worden. Voor jongeren met een migratieachtergrond geldt daarnaast dat zij ondervertegenwoordigd zijn in de reguliere, laagdrempelige jeugdhulp en oververtegenwoordigd in de zwaardere, gedwongen zorg

Professionals werkzaam in de jeugdhulp, jeugdzorg of ggz kunnen het trainingsaanbod aanvragen. Zij kunnen vervolgens jongeren en ouders met een migratieachtergrond en ggz-problematiek werven om mee te doen aan de trainingen.

Het gaat om LOL- trainingen zelfredzaamheid voor jongeren van ca 16 tot 23 jaar met diverse culturele achtergronden en ggz-problematiek en ook een voor ouders van de doelgroep.

Gemeenten of jeugdhulp/-zorg organisaties kunnen een voucher bij ZonMw hiervoor aanvragen. Meer info (met filmpje) vind je op de website van de Academische Werkplaatsen Jeugd:

https://werkplaatsenjeugd.nl/lol-ouders-en-jongeren/

Meer informatie en/of voucher aanvragen
Neem contact op met Kristel Logghe (projectleider ZonMw-project ‘Stand Up’ met 3 academische werkplaatsen transformatie jeugd, waarin de training is ontwikkeld) via 06 23753471 of kristel@learningconnected.nl. 

Deadline voor het indienen van de aanvraag is 9 december.

 

Cookie-instellingen