Submenu

Boekstart: Peuterparade in Puttershoek

Iris van Veen 23-01-2022 152 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-02-2022 om 10:30

Einde

04-02-2022 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Puttershoek

In februari starten we met de Peuterparade, het leuke gratis programma voor peutertjes. Het thema is olifanten, we lezen voor, doen een spelletje, dansen, zingen en maken samen muziek. Daarna kan er nog een mooie kleurplaat gemaakt worden. We maken er een super gezellig uurtje van, kom je ook?

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 4 februari in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur.

       

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

In totaal zijn 4 kindjes welkom. Per kindje mag 1 ouder gratis mee komen. Als de maatregelen omtrent corona veranderen, dan kan dit aantal aangepast worden.

Cookie-instellingen