Submenu

BoekStart: Peuterparade in Puttershoek

Iris van Veen 21-02-2022 77 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-03-2022 om 10:30

Einde

04-03-2022 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Puttershoek

We gaan leuke boekjes voorlezen van Dikkie Dik en Noortje. Zij gaan muziek maken en dat doen wij natuurlijk ook! We hebben allerlei muziekinstrumentjes en samen gaan we daar mooie muziek mee maken, dansen en zingen. Als afsluiting knutselen de kinderen met wat hulp hun eigen muziekinstrumentje.

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 4 maart in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur.

       

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

De activiteit is gratis, maar er moet wel een kaartje gereserveerd worden. In totaal zijn 4 kindjes welkom. Per kindje mag 1 ouder mee komen.

Cookie-instellingen