Submenu

BoekStart: Peuterparade in Puttershoek

Iris van Veen 14-03-2022 64 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-04-2022 om 10:30

Einde

01-04-2022 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Puttershoek

Kom mee doen met de Peuterparade, superleuk voor de allerkleinsten. Deze keer is het thema sprookjes. We lezen verschillende boekjes voor, waaronder Roodkapje. We gaan met de kinderen zingen en op muziekinstrumentjes spelen. Daarna gaan we een kroontje knutselen. Kom jij ook mee doen?

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 1 april in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur.

       

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

De activiteit is gratis, maar er moet wel een kaartje gereserveerd worden. In totaal zijn 8 kindjes welkom. Per kindje mag 1 ouder mee komen. 

Cookie-instellingen