Submenu

BoekStart: Peuterparade in Oud-Beijerland

Iris van Veen 09-05-2022 48 keer bekeken 0 reacties

Begin

27-05-2022 om 10:30

Einde

27-05-2022 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Oude Raadhuis

Kom mee doen met de Peuterparade, super leuk voor de allerkleinsten. Deze keer is het thema 'je kan het!' We gaan voorlezen met het kamishibai voorleeskastje, verhaal 'Coco kan het!' Daarna gaan we zingen en bewegen. Als afsluiting gaan we met de kinderen nog knutselen.

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 27 mei in de Bibliotheek Oud-Beijerland Oude Raadhuis en het begint om 10.30 uur. Omdat de scholen gesloten zijn is deze activiteit voor kinderen tot 6 jaar. 

       

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

De activiteit is gratis, maar er moet wel een kaartje gereserveerd worden. In totaal zijn 15 kindjes welkom. Per kindje mag 1 ouder mee komen. 

Cookie-instellingen