Submenu

De Grote Samenspeeldag

Kim Zuidema 08-06-2022 75 keer bekeken 0 reacties

Begin

26-06-2022 om 11:00

Einde

26-06-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Fort de Batterijen, Nieuwegein

Het leukste inclusieve festival voor alle kinderen vanaf 6 jaar. De Grote Samenspeeldag is 26 juni van 11:00 tot en met 16:00 uur op het terrein van Fort de Batterijen in Nieuwegein. Kaarten kosten €3,95 per persoon voor de hele dag.

Onvergetelijke dag voor kinderen en ouders

Er zijn de hele dag leuke dingen te doen; je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je meedoet. Maak muziek met onze artiesten en muzikanten, verbeter je rolstoelskills (ook als je geen rolstoel hebt), zet jezelf op de foto met onze fotospiegel, speel de vetste games, verwen je zintuigen in de snoezelruimte, ga watersporten met Sailwise, doe een DJ-workshop met DJ Cripple X, steel de show met Circus Sambal – en nog veel meer!

Ouders kunnen aansluiten bij onze inspirerende workshop, waar deskundigen laten zien hoe je kinderen kunt stimuleren om samen te spelen. En natuurlijk kunnen ouders genieten van de food trucks, de artiesten, de prachtige locatie én hun spelende kind. 

De Speeltuinbende

De Grote Samenspeeldag wordt georganiseerd door De Speeltuinbende. Deze stoere club zet zich ervoor in dat álle kinderen, samen kunnen spelen. Want spelen is niet alleen leuk, het is ook belangrijk voor je ontwikkeling. Helaas staan kinderen met een beperking vaak langs de zijlijn, omdat speelplekken voor hen niet toegankelijk zijn of omdat ze zich niet welkom voelen. Gelukkig weet De Speeltuinbende, met meer dan tien jaar ervaring, precies hoe je ervoor zorgt dat élk kind mee kan doen. 

Het werk van de Speeltuinbende wordt mogelijk gemaakt door de donateurs en vrijwilligers van Stichting het Gehandicapte Kind. De Grote Samenspeeldag is mede mogelijk dankzij een gift van de Nationale Postcode Loterij.

Meer info: kijk op https://www.speeltuinbende.nl/meld-je-aan-voor-de-grote-samenspeeldag

Cookie-instellingen