Submenu

Café GEZIeN Hoeksche Waard organiseert een bijeenkomst over Prikkelverwerking

ProfielfotoDiana Kievit-Lorié 09-01-2024 98 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-01-2024 om 19:30

Einde

24-01-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Boezem & Co, Boezemsingel 7, Oud-Beijerland

Café GEZIeN HW organiseert samen met Krystle van der Ree van Ergotherapie Hoeksche Waard en Barendrecht een lezing over het actuele thema prikkelverwerking. Wat betekent een prikkelverwerkingsprobleem? Hoe kunnen we prikkels reguleren en zorgen voor een fijnere balans door de dag heen?

Wat is prikkelverwerking?

Wat betekent een prikkelverwerkingsprobleem? Hoe kunnen we over (en onder-) gevoeligheden voor prikkels reguleren en zorgen voor een fijnere balans door de dag heen.

Op 24 januari 2024 organiseert Café GEZIeN HW, samen met Krystle van der Ree, vanaf 19:30 uur een bijeenkomst over dit thema. In deze lezing neemt Krystle van der Ree ‘Sensorische Informatieverwerking kinderergotherapeut’ u mee in de wereld van de prikkelverwerking waarin ze door middel van theorie en concrete praktijkvoorbeelden handvatten biedt om direct thuis mee aan de slag te kunnen.

Naast vele praktijkvoorbeelden zullen ook verschillende SI materialen (verzwaringsdeken, wiebelkussen, sensomotorisch materiaal) aanwezig zijn om te kunnen ervaren. Krystle zal uitleggen wanneer welk materiaal/hulpmiddel geschikt is om toe te passen.

Kortom, op deze avond biedt Krystle u een concrete praktische lezing waar zij vanuit haar professionele ervaring spreekt van haar praktijk Ergotherapie Hoeksche Waard en Barendrecht, maar ook als moeder van een prikkelgevoelig kind weet hoe het voor een ouder voelt.

De bijeenkomst vindt plaats in Boezem & Co, Boezemsingel 7 in Oud-Beijerland.

Heeft u interesse in dit thema? Meld u dan aan via info@cafegezienhw.nl Volg Café GEZIeN Hoeksche Waard op Facebook en Instagram: @cafegezienhw voor het laatste nieuws.

 

0  reacties

Cookie-instellingen