Submenu

Café GEZIeN Hoeksche Waard: Laat het licht aan

ProfielfotoDiana Kievit-Lorié 29-02-2024 134 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-03-2024 om 19:30

Einde

13-03-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Boezem & Co, Boezemsingel 7, Oud-Beijerland

Laat het licht aan Een vervolg op de prachtige, ontroerende voorstelling van woensdag 28-02. Bruno Jager verzorgt een lezing waarna hij met ouders en professionals napraat over dit belangrijke thema.

Laat het licht aan

Een doel, een missie, een hoop en een wens. Dat is waar het allemaal mee begon, de start van het project "Laat het licht aan" in de Hoeksche Waard. De missie begon bij Jarno Korf ,raakte Magdalena van den Ouden - Malutan en verlichtte vervolgens onze gemeente!

De hoop, wens en het doel was om zoveel mogelijk jongeren, ouders, zorgprofessionals en onderwijspersoneel te bereiken met de boodschap van de voorstelling. Namelijk dat depressie heel veel jongeren raakt, en ondanks dat depressie vaak een hele eenzame strijd is betekent dit niet dat je deze alleen hoeft te voeren. Met ontzettend veel lieve en bevlogen mensen hebben wij dan ook aan "onze" jongeren willen laten zien , horen en voelen dat ze ertoe doen, dat ze belangrijk voor ons zijn, dat er hulp beschikbaar is, dat we kunnen luisteren en praten, maar dat we ook stil kunnen zijn en enkel een schouder bieden wanneer dat nodig is.

De wens die we hadden is vervuld en we kijken dan ook terug op een meer dan geslaagde avond. Een avond waarbij Jarno Korf wederom een hele zaal vol in het hart raakte, een avond waarbij de kracht en passie van Magdalena van den Ouden - Malutan voelbaar was en een avond waarbij we inwoners en (zorg)professionals met elkaar konden verbinden en konden laten zien waar we voor staan, maar meer nog waar we gezamenlijk met gebundelde krachten voor willen gaan!

Psycholoog Bruno Jager verwoordde het heel mooi op deze avond "Er is altijd passende hulp en een oplossing, en dat hoeft zeker niet per definitie psychologie te zijn, het is maar net dat wat voor iemand werkt" 

Bruno Jager verzorgt op 13-03 een lezing en praat vervolgens met ouders en professionals over dit belangrijke thema. 
 

Wil je meepraten? 
Meld je dan aan via info@cafegezienhw.nl

 

Volg Café GEZIeN HW op Facebook en Instagram: @cafegezienhw

Website: www.cafegezienhw.nl

Cookie-instellingen