Online meeting | Duurzame gezinsgerichte geboortezorg

15-09-2022 0 reacties

Begin

26-09-2022 om 15:00

Einde

26-09-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op maandag 26 september a.s. organiseert het lectoraat verloskunde en geboortezorg een online meeting met als thema 'duurzame gezinsgerichte geboortezorg'. Welk beeld hebben jullie bij dit thema en wat moeten we als lectoraat niet vergeten in ons onderzoek én onderwijs aan studenten.

Het lectoraat Verloskunde en Geboortezorg van Hogeschool Rotterdam, wil graag samen met jullie als (aanstaande) ouders het onderwijs aan toekomstige zorgprofessionals en ook de kennis en de tools die ontwikkeld wordt willen verbeteren.  Hiervoor organiseeren zij webinars specifiek gericht op het (aanstaande) ouderschap en gaan zij met ouders in gesprek tijdens interactieve (online) meetings. 

Op maandag 26 september organiseren zij een online meeting met als thema 'duurzame gezinsgerichte geboortezorg'.  Welk beeld hebben jullie als (aanstaande) ouders bij dit thema en wat moet niet vergeten worden in het onderzoek én onderwijs naar studenten van het lectoraat. 

Ben jij een (aanstaande) ouder en wil je graag meedenken? Dan nodigt het lectoraat van Hogeschool Rotterdam je van harte uit om deel te nemen aan deze online meeting.

Aanmelden doe je hier.

Cookie-instellingen