Boekenmarkt in Bibliotheek 's-Gravendeel

05-12-2022 0 reacties

Begin

07-12-2022 om 10:00

Einde

07-12-2022 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek 's-Gravendeel

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Op woensdag 7 december is het in vestiging 's-Gravendeel een boekenmarkt. De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De boeken worden per tas verkocht – neem je eigen tas mee - ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 5,00 voor een tas vol afgeschreven boeken. De afgeschreven boeken zijn ook per stuk te koop voor € 0,50 per stuk.

In de bibliotheek s'Gravendeel kan men op woensdag 7 december tussen de afgeschreven boeken snuffelen. De verkoop vindt plaats tussen 10.00 -20.00 uur.

Cookie-instellingen