Clown Jopie & tante Angelique fanclubdag

24-01-2023 0 reacties

Begin

01-04-2023 om 15:00

Einde

01-04-2023 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op zaterdag 1 april vindt de 25e Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in evenementen locatie De Schuur in Klaaswaal plaats.

Met de show “Een huis vol visite” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren.  

Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd. Speciale gasten dit jaar zijn Buurman & Buurman, Bert & Ernie en Bobo en Krabbel. Deze bekende TV Helden komen allemaal op visite bij het duo.
Maar ook Piet de Kanariepiet en de Knuffels zullen weer van de partij zijn. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij in hun huiskamer.  

De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique start 15:00 uur. De zaal gaat open om 14:30 uur.  
Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten.

Twee jaar lang stond de Fanclubdag in de wacht, net als de rest van de wereld. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. 

De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden.
Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet.
Hele generaties zijn al opgegroeid met de clown met het groene haar en het gouden hart. Spannende en opwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.  

Koop snel een kaartje voor “Een huis vol Visite” en kom mee feesten met Clown Jopie en Tante Angelique! De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement  is begonnen. Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten €12,50 per stuk. Je betaalt €14,95 per persoon op zaterdag 1 april aan de kassa.  

Voorverkoopadressen:

Wanneer

  • Zaterdag 1 april 2023 15.00 - 17.30 uur
  • Botweg 1b, 3286 Lb Klaaswaal
Cookie-instellingen