Workshop 'Liefdevol welkom; contact met je baby in je buik'

29-03-2023 0 reacties

Begin

01-06-2023 om 10:00

Einde

01-06-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dansschool DancingWise. L.J. Costerstraat 7, Oud-Beijerland

Hechting begint in de zwangerschap. Zorg voor een goede start door tijdens de zwangerschap bewust contact met je baby te maken. In deze workshop leer je in ontspanning en beweging de band met je baby op te bouwen en ruimte te maken voor je kindje.

Wat een wonder! Een nieuw mens vormt zich in jouw lichaam. Je bereidt je zo goed als mogelijk voor op de komst van je kindje. Maar weet dat ook je kindje zich voorbereidt op de komst in deze wereld. Jij kunt het daarbij begeleiden. Al in de buik doet je baby zijn eerste indrukken op van de wereld buiten jouw buik.

Je rol als ouder begint daarom niet pas bij de geboorte. Contact met je baby tijdens de zwangerschap zorgt voor een goede start voor je kindje, maar ook voor jullie als ouders. In deze workshop leer je in ontspanning en beweging de band met je baby in de buik op te bouwen. Je baby ervaart dat hij welkom en geliefd is. Je bevordert de veilige hechting en een zachtere landing van je kindje in de ‘grote mensen wereld’.

Door bewust contact te maken met je kindje in je buik versterkt je ook het moeder- en vadergevoel alvast. De bewuste aandacht en aanwezigheid in je lichaam en bij je kindje gaat ook tijdens de bevalling positieve ondersteuning geven en voorkomt geboortetrauma.

In deze workshop leer je

  • de belangrijkste (prenatale) hechtingsmomenten
  • verbinding te maken met jezelf en met je baby
  • te werken aan een positief en ontspannen gevoel tijdens de zwangerschap
  • hoe je je baby het beste kan begeleiden in de overgang naar de wereld buiten de buik
  • hoe je als partner bij kunt dragen in het welzijn van je kindje

 

Deze workshop wordt gegeven door Jozé Jonker, bewegings- en lichaamsgericht therapeut, praktijk Kyma .

‘Met mijn praktijk Kyma zet ik mij in voor een optimale start voor ouder en kind. Een goede start geeft je kind een goede basis in het leven. Door middel van Zwangerschapsdans, Holistische Babymassage en  Sherborne Samenspel (hechtingsgericht bewegingsspel) werk ik met jou aan de versterking van je intuïtie en bouwen we aan een bewuste verbinding met jezelf, je lichaam en je kindje. Ik kom graag samen met jou in beweging om jou en je kindje te ondersteunen bij een goede start!

Cookie-instellingen