Workshop 'Bewust starten als ouder, doorbreken van familiepatronen'

29-03-2023 0 reacties

Begin

11-06-2023 om 10:00

Einde

11-06-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

LEIN vrouwenzorg. Maseratilaan 6, Oud-Beijerland

In welke familie je bent opgegroeid heeft invloed op hoe jij vandaag de dag in het leven staat. Zo heeft iedere familie sterke kanten. Maar ook van generatie op generatie doorgegeven thema's zoals onzekerheid, hechting, teveel zorgen voor de ander. Welk voorbeeld wil jij meegeven aan je kindje?

In welke familie je bent opgegroeid heeft invloed op hoe jij vandaag de dag in het leven staat. Zo heeft iedere familie sterke kanten. Maar ook van generatie op generatie doorgegeven uitdagingen zoals onzekerheid, moeite met je plek innemen, grenzen, hechting, teveel zorgen voor de ander en pleasegedrag. Ook al doe jij zo je best om het anders te doen, toch blijft het terugkomen. Doorbreek het patroon en ga het bij jullie kindje bewust anders doen!

In deze workshop:

  • Krijg je inzicht in hoe doorgegeven familiepatronen werken
  • Ontdek je met houten poppetjes welk thema jij goed kent
  • Staan we stil bij sterke kanten en valkuilen van dat thema
  • Gaan we in op hoe jij jouw familiepatroon doorbreekt

Data: zondag 11 juni. Tijd: 10:00 tot 11:30 uur. Duur: 1,5 uur.

Prijs: € 10 euro voor de zwangere - € 5 voor partner

Deze workshop wordt gegeven door Melanie de Vreede van praktijk ‘Samen Sterk in opvoeden’. De workshops zijn bedoel om vol vertrouwen en bewust te kunnen starten als ouder. Kom lekker meedoen en ontdek hoe systemisch werk het ouderschap een stuk leuker maakt! Zie voor meer info: www.samensterkinopvoeden.nl

Cookie-instellingen