Workshop ‘Hoe bereiden we ons voor naar de bevalling toe, praktisch en met onze mindset’

29-03-2023 0 reacties

Begin

19-06-2023 om 19:15

Einde

19-06-2023 om 20:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

LEIN vrouwenzorg. Maseratilaan 6, Oud-Beijerland

In deze workshop gaan we het hebben over praktische zaken maar ook over je bewustzijn, je mindset. Je krijg handige informatie en tools om op de juiste manier om te kunnen gaan met je energie, met communicatie, met baringspijn. Wat is voor jou belangrijk? Samen gaan we voor een positieve ervaring!

Wat kan jij doen om je goed voor te bereiden op de bevalling? Van je verloskundige krijg je al informatie. In deze workshop gaan we in op praktische zaken, maar vooral op hoe je je mentaal kan voorbereiden. Je krijgt handige tips en tools.

Leer op de juiste manier om te kunnen gaan met:

  • baringspijn
  • je energie
  • de communicatie tussen jou en anderen (je geboorteplan); wat bespreek je met elkaar?

We onderzoeken wat belangrijk is voor jou en/of wat belangrijk is voor je partner. Wat heb jij nodig aan ondersteuning? Hoe ga je om met beslissingen die er gemaakt moeten worden? Wat kan je partner bijdragen en wanneer?

Een bevalling verloopt soms wat anders dan verwacht maar als je goed bent geïnformeerd, hou je meer grip op de situatie. In deze workshop krijg je informatie en ga je aan de slag met jouw bewustwording en jouw mindset. Een goede voorbereiding vergroot de kans op een fijne en positieve bevallingservaring, wat van invloed is op jouw verdere leven en op dat van jouw kindje.

Data
maandag 24 april  om 19.15 uur

Kosten
10 euro voor zwangere deelnemer, met bevallingspartner 15 euro
 

De workshop wordt verzorgd door Karin Everaarts, coach & trainer en voormalig verloskundige. Meer info vind je op de website https://karineveraarts.nl/trainingen

Cookie-instellingen