BoekStart: Peuterparade in Puttershoek

05-07-2023 0 reacties

Begin

07-07-2023 om 10:30

Einde

07-07-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Puttershoek

De BoekStart Peuterparade op 30 juni en 7 juli heeft dit keer het thema ‘zomervakantie’, want nog even en dan is het zover! We gaan een aantal leuke boekjes voorlezen over zomer, zon en vakantie, waaronder het boekje van Luuk en Lotje - 'Het is zomer'.

Het is een zonnige zomerdag en peutertweeling Luuk en Lotje gaat in de tuin spelen. Ze trekken passende kleren aan en smeren zich in met zonnebrandcrème. Daarna gaan ze schommelen, spelen in de zandbak en plonzen in het zwembadje. Tot slot maken ze een huisje onder de tafel en krijgen ze ijs met een koekje erbij. Met dit boekje kom je meteen in de vakantiestemming! We maken ook nog mooie muziek met elkaar en we zingen leuke liedjes. Daarna wordt er gezellig geknutseld in het MaakLokaal.

Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op vrijdag 30 juni in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 10.30 tot 11.30 uur en op vrijdag 7 juli van 10.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Puttershoek.

De activiteit is gratis, maar er moet wel een kaartje gereserveerd worden. Let op! Je hoeft alleen voor je (klein)kind een kaartje te reserveren.

Aanmelden via onze website.

Meer activiteiten kun je vinden in onze agenda.

Cookie-instellingen