Workshop ‘Hechting in Beweging’

09-07-2023 0 reacties

Begin

16-09-2023 om 09:15

Einde

16-09-2023 om 10:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Voor kindjes met hun ouder(s)/verzorger(s) vanaf 10 maanden tot twee jaar Wil je de band tussen jou en je kind versterken? Wil dat je kind zich goed voelt in zijn of haar lichaam en makkelijker relaties kan aangaan? Met de workshop Hechting in Beweging help ik je graag op weg.

Sherborne Samenspel bevorderd en versterkt het basisvertrouwen en de hechting tussen jou en je kindje door middel van lichaams- en bewegingsgerichte spelvormen. Spel is de taal van je kind. Door samen te spelen leer je die taal. Plezier en verbinding zijn sleutelwoorden.

Door te spelen, aan te raken en te bewegen doen jullie samen nieuwe, positieve ervaringen op. Je leert de lichaamstaal en de behoeften van je kind beter te begrijpen en er passend op te reageren. Je legt daarmee een basis die een leven lang meegaat. In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes van Sherborne Samenspel. Meld je nu aan en lets play together!

In deze workshop

· kunnen jij en je kindje met elkaar genieten
· doen jij en je kindje nieuwe, prettige ervaringen op met elkaar
· ontdek je hoe je de signalen van je kindje kunt begrijpen en erop in kan spelen
· leer je hoe je door samen te spelen de veilige hechting tussen jou en je kind bevordert

Praktische informatie

· Locatie: Dansschool DancingWise, Laurens Jzn Costerstraat 7, Oud-Beijerland

· Data:  16 september

· Tijd: 09.15 tot 10.45 uur. Inloop vanaf 9.00.

· Er is plaats voor 6 kindjes met hun ouder(s).

· Draag makkelijke kleding, antislipsokken en neem een slaapzak mee.

Introductie Joze Jonker Deze workshop wordt gegeven door Jozé Jonker, bewegings- en lichaamsgericht therapeut, praktijk Kyma . ‘Met mijn praktijk Kyma zet ik mij in voor een optimale start voor ouder en kind. Een goede start geeft je kind een goede basis in het leven. Door middel van Zwangerschapsdans, Holistische Babymassage en Sherborne Samenspel (hechtingsgericht bewegingsspel) werk ik met jou aan de versterking van je intuïtie en bouwen we aan een bewuste verbinding met jezelf, je lichaam en je kindje. Ik kom graag samen met jou in beweging om jou en je kindje te ondersteunen bij een goede start!

Cookie-instellingen