MaakLokaal on the Go: bibberbotje maken

24-07-2023 0 reacties

Begin

26-07-2023 om 14:00

Einde

26-07-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek 's-Gravendeel

In de zomervakantie hoef jij je niet te vervelen! Het Hoeksch MaakLokaal on the Go van de Bibliotheek Hoeksche Waard pakt op 26 juli uit in ’s-Gravendeel met een workshop bibberbotjes maken. Deze grappige robotjes worden door de kinderen zelf in elkaar gezet en leuk versierd.

Het Hoeksch MaakLokaal gaat op reis deze zomer met robotjes die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten. Dit gezellige bibberbotje bestaat uit een motortje, een batterij en kroonstenen. Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf! Versier vervolgens de robot met ogen en kleuren. Na afloop mag het bibberbotje mee naar huis. De workshop is van 26 juli van 14:00 tot 16:00 uur. Deze middag is geschikt voor kinderen van 8–14 jaar. 

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. Vrije inloop op woensdag, vrijdagmiddag en zaterdag. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren. Wat ga jij maken vandaag?

Kosten: € 6,50 met (plusabonnement), € 7,00 (basisabonnement), € 7,50 (niet-leden).

Meld je aan via onze website.

Meer activiteiten kun je vinden in onze agenda.

Cookie-instellingen