Zomerfeest met silent disco

13-08-2023 0 reacties

Begin

18-08-2023 om 10:30

Einde

18-08-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Recreatieoord Binnenmaas Vrouwe Huisjesweg 1, Mijnsheerenland

Op 18 augustus is er een te gek zomerfeest in Recreatieoord Binnenmaas! Om het vakantielezen af te sluiten organiseert de bieb een feest met onder andere een silent disco en de prijsuitreiking voor de winnaar(s) van het vakantielezen. Zien we jou dan ook?

De vakantieleescampagne is in volle gang bij de Bibliotheek Hoeksche Waard voor alle jeugd in de Hoeksche Waard. ‘We hebben al veel leuke en grappige foto’s gekregen van kinderen en jongeren die meedoen aan de campagne’ vertelt Felica de Vos, Leesconsulent bij de Bibliotheek Hoeksche Waard. ‘Tot 16 augustus kan je nog jouw leukste foto insturen en maak je kans op een leuk cadeaupakket!’

Op niveau blijven

Voor sommige kinderen betekent de zomervakantie zes weken lang nauwelijks lezen. Na de vakantie is hun leesniveau soms wel met één of twee niveaus achteruitgegaan. Zeker kinderen die lezen lastig vinden, zakken terug in leesniveau. Zij hebben na de vakantie bij verschillende vakken moeite met de leesstof. Vakantielezen biedt deze kinderen de mogelijkheid om door te lezen in de zomervakantie, zodat ze hun leesvaardigheid behouden.

Word gratis lid van de Bibliotheek en blijf lezen. Dit is gratis voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Ook hoeven zij geen boetegeld te betalen bij te laat inleveren!

Meedoen winactie

Meedoen kan nog tot 16 augustus 2023. Stuur een leuke foto met jouw favoriete leesplek naar eca-j@debhw.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, school en een korte boekpromotie en misschien is het cadeaupakket wel voor jou! Het cadeaupakket bestaat uit: 2 toegangskaarten voor Recreatieoord Binnenmaas, Voucher voor de Waterstal, Oud-Beijerland, iets te lezen en jouw eigen vakantiefoto ingelijst!

Aanmelden Silent Disco

Info en aanmelden via onze website. Of meld je aan via de onderstaande knop!

Let op! Er geldt een entreeprijs bij binnenkomst voor Recreatieoord Binnenmaas.

Silent disco - 0-4 jaar - 10.30-11.00

Silent disco - kinderen uit groep 1 t/m 3 - 11.15 tot 12.15

Silent disco - kinderen uit groep 4 t/m 8 - 13.00 tot 14.00

0  reacties

Cookie-instellingen