Maak je eigen 3D huis in TinkerCad

08-10-2023 0 reacties

Begin

11-10-2023 om 14:15

Einde

11-10-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)

Het thema van de Kinderboekenweek is “Bij mij thuis”. Maar hoe ziet dat huis er eigenlijk uit? Hoe ziet het ideale droomhuis eruit? Genoeg inspiratie dus om aan de slag te gaan in het Hoeksch MaakLokaal met 3D tekenen met TinkerCad. Indien mogelijk worden de ontwerpen uitgeprint met de 3D printer.

Was het in werkelijkheid ook maar zo makkelijk een huis te maken als met de workshop “Teken een eigen huis met TinkerCad”. Ontwerp en teken een eigen droomhuis. Deze workshop is een introductie in het 3D tekenen. Kleine eenvoudige modellen kunnen worden uitgeprint met de 3D printer. De 3D printer en nieuwe laptops zijn gesponsord door het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en VSB fonds.


Deze activiteit is voor kinderen van 8 tot  ca. 14 jaar en vindt ook plaats op 11 oktober van 14:15-16:00 in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Kosten: € 4,20 (plusabonnement), € 5,- (basisabonnement), € 6,- (niet leden).

Aanmelden via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden in onze agenda.

0  reacties

Cookie-instellingen