Feestelijke afsluiting Kinderboekenweek met filmgala

08-10-2023 0 reacties

Begin

13-10-2023 om 10:00

Einde

13-10-2023 om 17:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Mijnsheerenland

Kinderen in de hoofdrol! Trek je mooiste outfit aan en kom shinen op onze rode loper tijdens het Filmgala op 13 oktober. Dan viert de Bibliotheek Hoeksche Waard, in het gezellige Dorpshart in Mijnsheerenland, namelijk de afsluiting van de Kinderboekenweek.

Alle kinderen mogen komen ‘shinen’ op de rode loper met vriendjes en vriendinnetjes uit de Hoeksche Waard tijdens het filmgala op vrijdag 13 oktober bij het Dorpshart in Mijnsheerenland. De kinderen mogen hun lievelingsoutfit aan tijdens dit filmgala en er zal een fotomoment plaatsvinden op de rode loper.

Er zijn 2 rondes

Ronde 1: in de ochtend (10.00-11.30) zijn ouders met kinderen tot 4 jaar van harte welkom

Ronde 2: in de middag zijn kinderen van de basisschool welkom! (15.15-17.15)

Tijdens het ochtendprogramma draaien wij de film Fien en Teun en in het middagprogramma zal Paddington 1 te zien zijn. Het thema “Bij mij thuis…” komt terug in het verhaal van een beertje Paddington uit Peru dat zich verloren voelt in het chaotisch Londen en warm wordt opgevangen door een liefdevol gezin. Misverstanden over en weer leidt tot grappige situaties die aandoenlijk zijn voor jong en oud. Fien en Teun maken het gezellig op de boerderij met alle dieren. Kom jij ook?!

Kosten: €2,50 (plusabonnement), €3,00 (basisabonnement), €3,50 (niet-leden)

Aanmelden via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden in onze agenda.

Cookie-instellingen