Leren vliegen in de bieb

07-01-2024 0 reacties

Begin

10-01-2024 om 16:00

Einde

10-01-2024 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Droom je er van om ooit eens met een echt modelvliegtuig de lucht in te gaan, dan is dit een mooie eerste stap en een prachtige kans. In het Hoeksch MaakLokaal worden de vlieglessen gegeven op een Phoenix RC simulator door (professionele) ervaren modelvliegers- en bouwers uit de Hoeksche Waard.

Na het behalen van het vliegbrevet “A Brevet  motor FS Phoenix mode 1” kan aansluiting gezocht worden bij de  Modelvliegclub Europoort in Barendrecht. De vliegleraren kunnen daar alles over vertellen. 

Les data zijn:

  • les 1 – 25 oktober; 
  • les 2 – 8 november; 
  • les 3 – 22 november; 
  • les 4 – 6 december; 
  • les 5 – 20 december; 
  • les 6 – 10 januari; 

De lessen worden afgesloten door een examen op 20 januari. Voor deze cursus hoeven geen materialen te worden aangeschaft. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 6. Leeftijd is vanaf 14 jaar. 

Hoeksch MaakLokaal

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Aanmelden

Kosten: 6,50 (plusabonnement), 7,50 (basisabonnement), 8,50 (niet-leden)

Voor deze cursus hoeven geen materialen te worden aangeschaft. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 6. Leeftijd is vanaf 14 jaar. Van de deelnemers wordt een serieuze interesse gevraagd. De kennismakingsles is gratis, graag wel vooraf aanmelden via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via agenda.

Cookie-instellingen