Pop-up muziekstudio in de bieb (GEANNULEERD)

04-02-2024 0 reacties

Begin

06-02-2024 om 19:00

Einde

06-02-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Het Hoeksch MaakLokaal wordt pop-up muziekstudio voor iedereen van jong tot oud die het leuk lijkt om eigen muziekteksten te schrijven of beats en muziektracks te maken. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Samen of alleen kan gewerkt worden aan nieuwe muziek op diverse dinsdagavonden.

‘Muziek maken en schrijven is leuk, brengt ontspanning en is goed voor je eigen ontwikkeling’, zegt Renaldo Vroon van de Bibliotheek Hoeksche Waard. ‘Als bibliotheek is het daarom een logische keuze om hier ruimte aan te geven’. Muziek maken stimuleert het brein, versterkt cognitieve vaardigheden en het schrijven van teksten is goed voor de taalontwikkeling.

Vanwege het succes van de vorige serie is gaan we weer van start in januari 2024. Per avond wordt er gekeken waar de groep aan wil werken. Dat kan van alles zijn: teksten schrijven, beats maken, melodieën schrijven, muziektheorie. De avonden zijn los te bezoeken, maar ook als reeks. Renaldo: ‘Wij hopen dat dit een startpunt is voor meer eigen werk uit de Hoeksche Waard.’

Data: 9 & 23 januari en 6 & 20 februari van 19:00 tot 21:00 uur. We komen samen in het Hoeksch MaakLokaal, Oude Raadhuis in Oud-Beijerland.

De activiteit is gratis, maar graag wel vooraf aanmelden via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via onze agenda.

Cookie-instellingen