Ontwerp je eigen oorbellen of sleutelhanger in TinkerCad

28-04-2024 0 reacties

Begin

01-05-2024 om 11:00

Einde

01-05-2024 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Ondernemers in de dop opgelet! Tijdens deze workshop wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en technische vaardigheden. Wie wil er nu niet leren 3D-tekenen? Kom op 1 mei naar het MaakLokaal en zet de eerste stap in het ontwerpen van een eigen lijn oorbellen, sleutelhangers of …?

Deze workshop is een introductie in het 3D-tekenen. Hiervoor wordt het programma 3D-tekenprogramma TinkerCad gebruikt. Voor degene die aan meer uitdaging toe is, wordt het professionelere Onshape uitgelegd. De ontwerpen zullen met de 3D-printer worden uitgeprint. De 3D-printer en nieuwe laptops zijn gesponsord door het Oranje Fonds, het Cultuurfonds en VSB fonds.

Deze activiteit is op 1 mei voor kinderen van 8 tot ca.14 jaar en start om 11:00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland. De workshop eindigt omstreeks 13:00 uur. Wie langer wil blijven is welkom tot 15:00 uur. Er kan voor een klein bedrag een lunch geregeld worden in de Waterstal, de horecagelegenheid van de Bibliotheek.

Kosten voor deelnemers is € 5,- met biebpas, € 6,- zonder biebpas, € 4,20 met een plusabonnement (excl. lunch).

Aanmelden via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via onze agenda.

0  reacties

Cookie-instellingen