Ontwerp je eigen unieke stickers

16-06-2024 0 reacties

Begin

26-06-2024 om 14:30

Einde

26-06-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen unieke stickers tijdens een speciale workshop in het Hoeksch Maaklokaal in de bibliotheek van Oud-Beijerland! Kinderen vanaf 8 jaar (en volwassenen!) zijn op woensdag 26 juni welkom om hun eigen stickers te ontwerpen en te printen.

Of je nu op reis gaat en je koffer wilt markeren, een schoolreisje hebt en je spullen wilt voorzien van je naam, of een tof logo hebt voor op je laptop of telefoon: in deze workshop maak je het allemaal! Leer de beginselen van het handige ontwerpprogramma InkScape en ontwerp je eigen unieke sticker. Onder begeleiding print je je creatie vervolgens af met een professionele plotter.

Stickerpret voor iedereen

Stickers zijn altijd handig en leuk! Denk aan een koffer die je snel herkent, een speciaal kaartje, een gepersonaliseerde laptop of telefoon, of zelfs een sticker voor je auto of caravan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Schrijf je snel in, want er zijn maar een paar plaatsen!

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen zijn van harte welkom. Het is op woensdag 26 juni van 14:30 tot 16:00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Waterstal 1). De kosten bedragen € 5,00 met biebpas, € 6,00 zonder biebpas en € 4,20 met een plusabonnement. Meld je snel aan via onze website.

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via onze agenda.

Cookie-instellingen