Vakantielezen

07-07-2024 0 reacties

Begin

13-07-2024 om 00:00

Einde

31-08-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In de vakantie kun je kilometers gaan lezen! Je kunt je gelezen kilometers bijhouden in een speciaal boekje. Elke bladzijde is een kilometer. Je mag dan ook vijf streepjes op je meetlint kleuren (per bladzijde). Kun je zelf nog niet (goed) lezen? Dan telt voorlezen of samenlezen van een boek ook.

Is je kilometerboekje of meetlint helemaal vol? Lever dit boekje dan in bij een vestiging van de Bibliotheek Hoeksche Waard bij jou in de buurt. Er wacht dan een kleine verrassing op je. Je kunt jouw kilometerboekje en meetlint alleen inleveren als er een medewerker van de bibliotheek aanwezig is. Kijk voor de bemande openingstijden op de pagina vestigingen en openingstijden

Deze actie is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Meedoen kan vanaf zaterdag 13 juli 2024. Je kunt het kilometerboekje en meetlint ophalen bij een bibliotheek bij jou in de buurt. Inleveren kan tot en met zaterdag 31 augustus 2024. Wil je ook kans maken op een grotere prijs? Lever dan ook je naam en e-mailadres in bij een vestiging van de Bibliotheek Hoeksche Waard bij jou in de buurt. Dit kun je gewoon op je kilometerboekje schrijven.

Veel plezier en een fijne zomer!

Cookie-instellingen