Kom in evenwicht met voetreflex therapie

Als je lichaam te lange tijd uit evenwicht is, kunnen er klachten ontstaan. Stress, hormonen, voeding en emoties kunnen hier de oorzaak van zijn. Met voetreflextherapie en/of orthomoleculaire therapie proberen we de oorzaak van je klachten te achterhalen en weg te nemen.

Thema

Zwangerschap
Lichamelijke gezondheid
Bewegen
Ontspannen
Voeding

Alweer 12 jaar zit Marieke met haar praktijk Giovida in Oud-Beijerland.

Als je lichaam te lange tijd uit evenwicht is, kunnen er klachten ontstaan. Stress, hormonen, voeding en emoties kunnen hier de oorzaak van zijn. Met voetreflextherapie en/of orthomoleculaire therapie proberen we de oorzaak van je klachten te achterhalen en weg te nemen. Ook krijg je meer inzicht in de gezondheidstoestand van jouw lichaam en geest. Je leert hoe je beter voor jezelf kunt zorgen door de tips en adviezen die je van mij meekrijgt.

Voetreflexologie en orthomoleculaire therapie vullen de reguliere geneeskunde prima aan en kunnen gelijktijdig worden ingezet. De therapieën  kunnen veilig op iedereen toegepast worden: baby’s en jonge kinderen, adolescenten, pubers, zwangere vrouwen en volwassenen. Het valt Marieke iedere keer weer op hoe nuttig en heilzaam beide therapieën zijn en zorgen voor verlichting, meer ontspanning en balans in ieders leven.

Hiernaast geeft Marieke ook een leuke cursus babyreflexmassage voor ouders. Wil jij jouw kindje gemakkelijk en snel kunnen helpen bij kwaaltjes en ongemak? Met ontspannende massagegrepen kun je het lichaam van je baby helpen helen en tot rust brengen. Kindjes, die moeilijk in slaap vallen, onrustig of huilerig zijn, hebben extra baat bij een regelmatige massage. Maar ook als ze last hebben van buikkrampjes, winderigheid, obstipatie of andere babykwaaltjes zijn de geleerde massages goed toepasbaar. Je hoeft geen ervaring te hebben met masseren, het is voor iedereen toegankelijk. Komt een groepscursus niet uit? Privécursus is ook mogelijk.

Je  bent welkom om vrijblijvend contact met Marieke op te nemen via 

www.praktijkgiovida.nl
Tel: 06- 51805062
Email: praktijk.giovida@gmail.com
 

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen