De leukste tips voor de meivakantie

De meivakantie is begonnen! We mochten hem aftrappen met een heerlijke zonnige dag en ook voor de komende dagen staat ons mooi weer te wachten! Ideale omstandigheden dus om er eens lekker op uit te trekken in onze mooie Hoeksche Waard! Wij hebben weer een aantal fijne tips klaarstaan!

Leeftijd

Kinderen 0 tot 2
Kinderen 2 tot 4
Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12
Kinderen 12+
Hele gezin
Volwassenen

Soort activiteit

Buiten
Eten & drinken
Ontmoeten
Musea
Muziek, film & theater
Sport & spel
Natuur & dieren
Creatief
Experimenteren
Taal
Techniek

Ten eerste kunnen de kinderen die houden van creatieve activiteiten hun hart ophalen bij Lunchroom Mahoe aan de Oostdijk in Oud-Beijerland, zij hebben een aantal hele leuke knutselmomenten georganiseerd! Neem snel een kijkje op de site en schrijf je in! 

Maar ook voor de kinderen die van lezen houden is er voldoende te doen deze vakantie. Zo is het natuurlijk altijd heel fijn om een bezoekje aan de bibliotheek te brengen maar in de vakantie hebben ze ook nog eens een aantal fijne activiteiten georganiseerd. Neem dan ook snel een kijkje op de website en zie wat er allemaal te doen is!

Nu is buitenspelen natuurlijk altijd een heel erg goed idee! En ook dit kun je gelukkig op heel veel plekken in de Hoeksche Waard doen! Zo kun je bijvoorbeeld in Nieuw-Beijerland de speeltuin Jeugdland bezoeken. Of in Oud-Beijerland de speeltuin Speelvlucht. En daarnaast zijn er in alle dorpen binnen de Hoeksche Waard toffe speelplekken te vinden! Mocht je nu een kind hebben wat graag in de speeltuin speelt en het leuk zou vinden speeltuinden uit te testen, neem dan eens een kijkje bij Hoeksche Waard Actief, en wie weet wordt jouw kind wel het nieuwste lid van de Speeltuinbende!

En ook aan de kleinere kinderen is gedacht want ook kun je deze vakantie ontmoetingsplekken bezoeken, de volgende plekken zijn dan ook geopend, 

1 mei - Mini Robben in Nieuw-Beijerland, volgens het normale schema en op de gebruikelijke tijd.

8 mei - Mini's en Mama's in Oud-Beijerland, een vakantieopening voor alle leeftijden, dus oudere kinderen mogen ook meekomen

Kortom meer dan genoeg leuks te doen deze vakantie. Wij wensen jullie dan ook vooral een hele fijne vakantie en hou daarnaast ook onze website en socials goed in de gaten. Na de vakantie vind namelijk het eerste echte Veerkracht Festival van de Hoeksche Waard plaats en de komende weken plaatsen wij alvast een aantal hele leuke aankondigingen!

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen