Samen in de keuken zorgt voor mooie momenten

Marcella Boet 23-02-2024
43 keer bekeken 0 reacties

Persoonlijk vind ik het een van de leukste dingen om samen met mijn kinderen te doen, koken en bakken. Het vormt dan ook echt een moment voor mij en de kinderen samen en vaak levert het ook nog eens iets lekkers op!

Leeftijd

Hele gezin

Soort activiteit

Eten & drinken

En niet alleen ik geniet hier echt van, ook mijn kinderen kijken er vaak enorm naar uit. Ze vragen dan ook met regelmaat wanneer we weer eens koekjes gaan bakken, chocolaatjes maken of de favoriet van dit moment, zelf brood bakken!

Het is dan ook heel erg leuk en ontspannen om dit samen met mijn kinderen te doen. Toegegeven, het gaat niet altijd helemaal zoals ik het in mijn hoofd heb en soms valt er een kom beslag op de grond, of vliegen de spetters om onze oren maar over het algemeen maken we vooral heel veel lol.

Wel heb ik moeten leren het een beetje los te laten. In het begin wilde ik dit soort activiteiten heel erg sturen en streefde ik naar een lekker en mooi eindresultaat maar ik ben heel blij dat ik dat vandaag de dag volledig los kan laten en het me er vooral om gaat dat we iets samen doen en dat we plezier hebben ongeacht hoe het eindresultaat eruit ziet en smaakt.

En dat blijkt de gouden truc. Wel is het soms lastig om inspiratie te vinden voor leuke baksels aangezien we al veel gemaakt hebben met elkaar! Gelukkig zijn er een aantal leuke websites waar veel leuks en lekkers te vinden is en waar ik dan ook graag tips vandaan haal.

Ik deel ze dan ook hier graag met jullie. Wij kijken met regelmaat even op www.sterkindekeuken.nl hier komen leuke dingen voorbij die vooral mijn 8 jarige dochter graag wil proberen. Maar ook brood bakken doen we erg graag en hier halen we vaak handige tips voor op bij www.laurasbakery.nl .

En als we met koekjes of ander lekkers aan de slag willen gaan kijken we vaak even bij www.mamalies.nl hier vinden we vaak ook meteen de leukste knutseltips!

Genoeg redenen dus om deze websites eens te bezoeken en hier allerlei leuke kook en baktips vandaan te halen! Ook op deze pagina gaan wij de komende tijd meer leuke recepten delen die ook op onze socials te vinden zijn! Enorm leuk dus om in de gaten te houden en zelf ook veel bakplezier met je kinderen te beleven!

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen