Wij tellen af naar het Veerkracht Festival

Marcella Boet 06-05-2024
44 keer bekeken 0 reacties

We zitten nu midden in de meivakantie maar toch tellen wij al af naar de week van 20 t/m 26 mei. Dan beleefd de Hoeksche Waard namelijk zijn eerste echte Veerkracht Festival!

Een week waar dagelijks allerlei verschillende activiteiten op het gebied van Veerkracht worden georganiseerd door verschillende lokale aanbieders. Op onze website vindt je dan ook een echte Veerkracht agenda waarbij je kunt zien welke activiteiten er op welke momenten en locaties plaatsvinden! Neem hier dan ook snel een kijkje!

Veerkracht is een belangrijk thema waar we vaak allemaal wel mee te maken krijgen. Er zijn dan ook vaak verschillende momenten in ons leven waarbij we Veerkracht hebben moeten tonen. En zeker als het gaat om het ouderschap is Veekracht een herkenbaar thema.

De komende tijd gaan wij dan ook aftellen tot het dan echt zover is en het Veerkracht Festival een positieve flow door de Hoeksche Waard zal laten gaan. Maar tot die tijd laten wij jullie eerst kennismaken met verschillende aanbieders die voor leuke, inspirerende en verbindende activiteiten zorgen in deze week! Houdt onze website dus goed in de gaten!

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen