Indigo Preventie (Plezier op school - groep 8 leerlingen en KletsKOPPen 8-12 jaar)

ProfielfotoLisanne den Hoed 23-01-2023
294 keer bekeken 0 reacties

In 2023 mogen wij vanuit Indigo Preventie weer diverse groepen aanbieden in de Hoeksche waard. Een lotgenotengroep 'KletsKOPPen' (8-12 jaar) voor kinderen die een ouder hebben met psychische problemen of verslavingsproblemen en de training 'Plezier op School' aanstaande brugklassers.

KletsKOPP-en (8-12 jaar)

Een lotgenotengroep voor kinderen die een ouder hebben met psychische problemen of verslavingsproblemen. Zij ervaren in de groep (h)erkenning, mogen praten over hun ervaringen ten aanzien van de ziekte van hun ouder en oefenen met het opdoen van diverse vaardigheden als assertiviteit, vragen om steun en herkennen van gevoelens. Na afloop van de interventie hebben de kinderen minder negatieve gevoelens en ervaren ze meer sociale steun en acceptatie.

Startdatum: volgt later

Locatie: Oud-Beijerland (naar verwachting)

Plezier op school (groep 8 leerlingen)

In de (een na)laatste week in de zomervakantie is de Plezier op School training (2 dagen van 9:00 tot maximaal 16:00). Deze groep is voor kinderen uit groep 8 die na de zomer starten op de middelbare school. De overstap naar de middelbare school kan spannend zijn. Het is fijn om je hierop voor te bereiden en je zeker te voelen. De training ‘Plezier op school’ helpt je hierbij! Meer info en de locaties op Plezier op School (met een filmpje voor kinderen!).

Afbeeldingen

Indigo Preventie

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen