Training voor professionals: Zwanger zonder gebruik

Nine de Vries 10-11-2023
24 keer bekeken 0 reacties

Op 20 november bieden wij de gratis training aan met als thema "Zwanger zonder gebruik", in samenwerking met verschillende partners in de gemeente Hoeksche Waard. Er zijn nog plekken beschikbaar!

 

Deze training biedt een unieke kans om je kennis en vaardigheden te vergroten en te leren over belangrijke onderwerpen die verband houden met zwangerschap en middelengebruik.

Wanneer?
maandag 20 november van 14:00 -17:00
Kraamzorg de Waarden. Maseratilaan 14, Oud-Beijerland.

Wat ga je leren:

  • Middelenkennis en trends: Krijg inzicht in verschillende middelen zoals alcohol en nicotine en de trends op het gebied van middelengebruik.
  • Vroegsignalering van middelengebruik: Leer hoe je vroegtijdige tekenen van middelengebruik kunt herkennen, zodat je effectief kunt ingrijpen en ondersteuning kunt bieden.
  • Impact van middelengebruik op de gezondheid van moeder en baby: Begrijp de gevolgen van middelengebruik tijdens de zwangerschap voor zowel de moeder als de baby, en ontdek hoe je de gezondheid van beide kunt beschermen.
  • Gespreksvoering en vaardigheden: Ontwikkel communicatievaardigheden om gevoelige gesprekken te voeren en zwangere vrouwen te ondersteunen bij het verminderen en stoppen van middelengebruik.

 

We willen graag vermelden dat er een accreditatieaanvraag loopt bij KNOV en het SKJ register, wat betekent dat je na afronding van de training accreditatiepunten kunt indienen.


Aanmelden:
Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je contact opnemen met: preventie@youz.nl.  

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen